HTML5-banner.com
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Digital creative
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat
Whatsapp icon

Persbericht

Premium HTML5 banner en video ads laten maken op een nieuwe manier: HTML5-banner.com

Groningen, 15 februari 2023 - HTML5-banner.com (een dienst van Adpin) is een nieuwe online service om Premium HTML5 banner en video ads voor elke marketeer en elk bureau toegankelijk te maken. Je kiest zelf een geanimeerde  lay-out voor je ads en ervaart een werkwijze waar je op meerdere manieren van profiteert. Slechte visuele online ads voorgoed de deur uit te doen, dat is de missie van HTML5-banner.com. De design service richt zich op de Benelux en de Duitse markt en is ook in de Engelse taal benaderbaar.

Hoe laat je geanimeerde online ads maken?

Als je voorheen online ads wilde maken had je twee keuzes: Je laat ze op maat maken bij een bureau, of je kiest voor een online tool om deze zelf te maken. HTML5-banner.com is geheel nieuwe keuze en zit tussen de traditionele keuzes in: Je kiest zelf of maatwerk de perfecte fit is of een geanimeerde lay-out. Daarna doet HTML5-banner.com alles wat jij niet wilt doen. Deels automatisch, maar er werken echte mensen aan je ads, voor jou de garantie op pixelperfect resultaat.

HTML5 banners laten maken?

Een gestroomlijnd proces

Iedere manier heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen. HTML5-banner.com springt in het oog als een gestroomlijnde website. Je start gemakkelijk en snel een project,waarna je een bijzondere werkwijze ervaart. Geen nadelen meer van dat dure designbureau zonder specialistische kennis, of een frustrerende online tool, die je alles alsnog zelf laat doen en te simpele HTML5 banners en Video ads als resultaat genereert. Mocht je wekelijks enorm veel banners nodig zijn, of constant wijzigingen willen doorvoeren, dan kan een online tool een betere oplossing zijn. Specialistisch on-brand maatwerk nodig? Dan kun je ook bij HTML5-banner.com terecht.

Onderscheidende ads

Elke marketeer zoekt naar manieren om een merk op te laten vallen. Bedenker Roelof Dijkstra (Adpin - HTML5-banner.com) legt uit: “HTML5-banner.com gelooft dat goede creatieve ads steeds belangrijker worden, omdat je je moeilijk kunt onderscheiden met alleen tekstuele ads en geen merkwaarde opbouwt zonder visueel zichtbaar te zijn. Google en Social Media netwerken automatiseren daarnaast veel. Je hebt nauwelijks nog mogelijkheden om het op dat vlak anders te doen. Iedereen doet dan hetzelfde, maar in de marketing draait alles natuurlijk om onderscheiden, of je bedrijf nou groot of klein is.”

Voor elke business

Adpin bedient met de lancering van HTML5-banner.com de gehele markt; groot of klein en elke branche. Geen concessies meer, hoogwaardige ads zijn vanaf nu niet meer alleen voor de ‘elite’ met budgetten tot aan het plafond.

Dit artikel is vanuit Adpin o.a. gepubliceerd op Emerce:
www.emerce.nl/wire/premium-html5-banner-video-ads-laten-maken-nieuwe-manier-adpinonline

Alleen voor merken die niet nerveus worden van groei.
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo