HTML5-banner.com
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Digital creative
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat
Whatsapp icon
adpin roelof

Zet iets groots in beweging

Kijk eens goed naar de stroom aan HTML5 banners die je dagelijks voorbij ziet komen. Vallen ze wel op? Als jij ze niet ziet, hoe moeten je klanten ze dan zien? Eersteklas zichtbaarheid is belangrijk om je merk en doelgroep in beweging te brengen. Zo werk je met iets ogenschijnlijk kleins als een banner naar iets groots toe. De mogelijkheden zijn eindeloos.

250+ inspirerende merken gingen je voor

Profiteer van de learnings die we uit 1200+ gemaakte HTML5 banners hebben gehaald.

These items will automaticly update/shift to your slider on the published site. Slider automaticly updates with each new CMS item (fully automatic).
product-image-adpin
product-image-adpin
product-image-adpin
product-image-adpin
product-image-adpin
product-image-adpin

01

Premium Design

Eersteklas zichtbaarheid vraagt om eersteklas HTML5 banner design. Vergeet niet dat HTML5-banner.com met 20 jaar ervaring een ware pionier was in 'bannerland'. Je mag van ons verwachten dat alles klopt, tot in elk detail.

Premium? Iedereen kan het roepen, wij dóen het liever:

  • Modern HTML5 banner design met doelgerichte animaties. Wij weten hoe we jouw merk naar visuele pracht moeten vertalen.
  • Je bestrijdt banner blindheid. Onze banners zijn niet zoals die van je concurrenten. Kijk eens goed naar een project in onze showcase. Je ziet hoe alles met elkaar samenvloeit. Merken en producten komen in hun kracht en vallen op.
  • Een verfijnde menselijke touch, al laten we AI natuurlijk ook in jouw voordeel werken met diverse toepassingen in onze werkwijze.
example of ad

02

Doordacht

We ontwerpen niet blindelings banners. Je mag ons kwalificeren als harde werkers, maar alles wat we doen heeft een doordachte reden.

Een Premium bannerdesign heeft natuurlijk een doel. Wil je merkvoorkeur creëren, of zijn leadgeneratie en sales je drijfveer? In welke fase van groei zit je merk? Hoe ziet je ideale klantreis eruit?
Wij weten hoe merken werken en zorgen ervoor dat jouw HTML5 banners gewoon doen wat ze moeten doen.

03

Technisch bekwaam

Na levering van jouw bannerset kun je overal zorgeloos online: Multi-platform en Multi-device HTML5 banners!

Waar wil je je banners publiceren? Google Ads, DSP's, Affiliate netwerken of een specifieke website, de mogelijkheden zijn talrijk.
Wat je ook wilt doen, HTML5-banner.com weet hoe we jouw ads moeten vervaardigen. Zo ben je overal zichtbaar en daarbij maakt het niet uit of je op een laptop, tablet of smartphone kijkt. De ads die we maken zijn overal zichtbaar zoals het hoort: snel en scherp.

Voor wie?

HTML5 Banner design voor iedere business.

Hongerige Marketeers

Ben je marketeer en werk je voor een gaaf bedrijf dat verder wil groeien? Of juist een startup? Groot of klein, wij hebben voor elke business de ideale oplossing. Groeien gaat het snelst met een brede marketingmix en daar horen HTML5 banners bij. Stil je honger naar aandacht, laat ads maken die je concurrenten niet hebben!

Slimme
Bureaus

Werk je bij een marketing- of mediabureau? Erkennen julllie het belang van zichtbaarheid voor jullie klanten? Wij maken je HTML5 banners en nemen dat stuk uit handen waar jullie eigen kennis stopt.
Als slim bureau profiteer je van lage tarieven. Neem contact met ons op om een samenwerking te bespreken.

"Om snel in te spelen op de actuele situatie van de energiemarkt heeft HTML5-banner.com een gedegen aanpak voor display bannering bedacht en vlot mooie creatives ontwikkeld"

Erwin Pasop

NextEnergy

"Fijne, betrouwbare creatieve partner, waar we al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid mee samenwerken."

Olaf Peters

Markant Internet

"HTML5-banner.com is de partij als het aankomt op het bedenken van originele ideeën en het maken van de vertaalslag naar strakke creaties. Betrouwbaar en flexibel.."

Pieter van der Heijden

Mondo Marketing

"Fijne communicatie, snelle opvolging en kwalitatief goed werk!"

Erik Terpstra

Cortina Fietsen

Gegarandeerd een concept naar wens! Makkelijk gemaakt, snel geleverd.

Alleen voor merken die niet nerveus worden van groei.
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo