HTML5-banner.com
Reageert meestal binnen een paar uur
Roelof || Digital creative
Hallo! Wat kan ik voor je doen?
Start WhatsApp Chat
Whatsapp icon

Help

Een project Starten

Wat als ik niet kan kiezen wat ik nodig heb?

Er zijn twee soorten mensen: Mensen die kiezen en mensen die anderen voor zich laten kiezen. HTML5-banner.com houdt van allebei! Dankzij jarenlange ervaring hebben we er geen moeite mee om voor jou te kiezen. Wij weten of je voor een Maatwerk Project moet gaan of dat je juist een
Lay-out Project moet starten. Indien we een Lay-out project starten, dan helpen we je eventueel ook de juiste lay-out kiezen.
Wil je ons laten kiezen dan sla je de stappen op deze website over en stuur je ons direct eeDaarna sturen wij een doordacht voorstel, waarost niks extra!

Wat als ik nog niet weet wat ik wil?

Wanneer het nog niet duidelijk is wat je wilt en hoe je een project moet starten dan mail je ons rechtstreeks met je vragen. Dan denken we mee, doen we een goed voorstel en bij akkoord gaan we het gewoon maken. Helemaal on-brand!

Algemeen

Hoe snel worden mijn Ads gemaakt?

We streven altijd naar een doorlooptijd van 4 werkdagen. Soms zijn we sneller en tijdens drukke periodes of vakantie kan de levertijd langer zijn, dit wordt altijd vooraf helder gecommuniceerd. Altijd geldt: Hoe eerder je een project een start, hoe sneller je Ads live staan!

Ik wil direct meerdere opdrachten starten, kan dat?

Je kunt gerust meerdere opdrachten starten. Omdat we dan vaak sneller kunnen doorontwikkelen krijg je een nóg aantrekkelijker prijsvoorstel.

Ik weet nog niet welke formaten ik nodig heb

Neem contact met ons op, wij geven helpen je graag. Alles begint met goed bereik, uit ervaring weten we voor elk platform of netwerk welke formaten goed werken en hoeveel formaten je nodig hebt om je doelgroep te bereiken.

Ik weet nog niet wat ik wil communiceren

Geen probleem, een ruwe briefing is voldoende. HTML5-banner.com heeft de (marketing)kennis om je globale briefing te vertalen naar korte, bondige teksten, met oog voor detail. We zijn té nieuwsgierig om naar je website te kijken, dus zie je na het starten van jouw project een langdurig websitebezoek in je Analytics? Dan is het heel waarschijnlijk dat wij dat zijn!

Ads

Voor wie zijn de Ads die jullie maken geschikt?

De HTML5 banner en Video Ads die we maken zijn geschikt voor elke business en branche. Als bannerspecialist van het eerste uur zorgen we ervoor dat jouw merk optimaal tot z'n recht komt, we letten op elk detail.

Geven jullie garantie op geleverde Ads?

Alle HTML5 Banners en Video Ads die we ontwikkelen en opleveren werken gegarandeerd op de plekken waar jij wilt dat ze moeten werken. Ook maken we gegarandereerd een concept naar wens, je hebt dus geen zorgen dat het resultaat van je ads tegenvalt.
Gaat er wel iets mis, dan voelen we ons hier verantwoordelijk voor en lossen we het zo snel mogelijk op. We zijn er dan ook trots op dat we tot nu toe nooit iets hebben opgeleverd wat niet bruikbaar bleek te zijn. Deze garantie heb je bij HTML5-banner.com.

Wat leveren jullie precies op? En wat niet?

Afhankelijk van wat je kiest leveren we HTML5 banners en Video Ads. Een HTML5 banner bestaat altijd uit een .zip file waar alle assets in zitten. Een video is vrijwel altijd een .mp4 bestand, tenzij anders gewenst. Bronbestanden worden nooit geleverd, al is het maar omdat we zelf veel sneller zijn in het maken van aanpassingen in de toekomst.

Andere vraag?
Mail of App!

Verzonden. Bedankt voor je bericht.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens.
Alleen voor merken die niet nerveus worden van groei.
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo
client-logoclient-logo

Gegarandeerd een concept naar wens! Makkelijk gemaakt, snel geleverd.